Der kan vælges mellem følgende menuer:
- Laks, ovnbagt med ingefær og citronmarinade.
- Røget helleflynder.
- Ungkvægsteg, vekselstegt med krydderurter.
- Græske frikadeller med løg og feta.
- Røget krondyrkølle.
- Dampet hel spinat med skovsvampe.
- Rødbede og grønne bønner citron/ingefær marinade og friske krydderurter.
- Grønkålssalat med gulerødder og rødløg, i en dressing af citron, dijonsennep og olivenolie.
- Hjemmelavet rønnebærgele.
Hvide kartofler med olie og frisk persille.
- Hertil serveres Hjemmelavet rugbrød og speltbrød.
Oste:
- Emmenthaler, gorgonzola, brie, cheddar og havarti.
Dessert f.eks:
- Kaffe/te med chokolader og æblekage og flødeskum.
Andre delikatesser f.eks:
- Karrysalat hjemmelavet.
- Ovnbagte fisk.
- Remoulade, hjemmelavet.
- Rejer med citron og hjemmelavet krydderurte mayonnaise.
Ungkvæg, vekselstegt med:
- Flødesovs med champignon
Ostevalg:
- Emmentaler, gorgonzola, brie, cheddar og havarti
- Hertil serveres rugbrød og hjemmelavet og speltbrød.
Kontakt os:
Ring for nærmere info – Tlf: Jens 2216 7580 eller Pernille 2872 9130. eller send en ➡ E-mail